Bescherming tegen brand: is uw huis brandveilig?

Bij beveiliging denk je niet direct aan brandveiligheid. Toch is brand een reƫel gevaar en bescherming tegen allesverwoestende vlammen geen overbodige luxe! Wij bieden daarom ook op het gebied van brandveiligheid een compleet pakket aan maatregelen en zijn daarbij goed op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit gebied. Bij 0800 Beveiliging zit u wat betreft brandveiligheid dus voor honderd procent goed.

Risicoanalyse brandveiligheid

Onze brandveiligheidsexperts zijn toonaangevend op het gebied van brandpreventie. Zowel in woonhuizen als bedrijven is het voorkomen van brand cruciaal. En er worden nogal wat eisen gesteld op het gebied van brandveiligheid. Voor verschillende typen bewoning/gebruik zijn er ook verschillende regels. Vraag de expert van 0800 Beveiliging om een gedegen advies en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken

Assortiment

Wij bieden een breed spectrum aan brandwerende middelen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest gebruikte artikelen op het gebied van brandbestrijding. Denk aan schuimblussers, poederblussers en slanghaspels, maar ook aan meer geavanceerde technieken zoals blusautomaten en brandmelders. Daarnaast verkopen wij blusdekens, brandladders en EHBO-artikelen.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de diensten, installaties en service van 0800 Beveiliging in de regio Arnhem? Wilt u een gratis offerte aanvragen? Of wilt u een risicoanalyse door een van onze beveiligingsexperts laten uitvoeren? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons op het gratis nummer 0800-2383454 voor direct contact.